1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Seppie ripiene con piselli


Ingrediënten:
750 gr inktvis
400 gr erwten
40 gr broodkruim
melk
50 gr geraspte pecorino
1 ei
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 eetl peterselie, gehakt
100 ml olijfolie
zout en peper naar smaak
200 ml water

bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Week het broodkruim in melk en voeg de kaas, het ei, de knoflook, de peterselie, het zout en peper toe en meng dit goed door elkaar. Vul de inktvissen met dit mengsel.
Leg de inktvissen in een pan en voeg de olie en de sjalotjes toe en bak het geheel kort. Voeg daarne de erwten en het water toe en stoof het geheel in 45 minuten gaar.

wie is online

We have 73 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2375607