1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Spigola al sale


Ingrediënten:
1 zeebaars
4000 gr grof zeezout
100 gr bloem
water
2 eetl boter
1 citroen, sap
olie
verse rozemarijn en peterselie

bereiding:
Maak de vis schoon en besprenkel de vis van binnen met wat zout en peper en stop de rozemarijn in de buikholte. Bedek een ovenschaal met zout en leg de vis erop. Bedek daarna de vis volledig met zout. Meng de bloem met water tot een papje en giet dit voorzichtig over de vis.
Bak de vis voor 30 minuten in een oven op 220gr. Leg daarna de vis (zonder zout) op een schaal. Verhit in een pan de boter en meng hierdoor het citroensap en de peterselie en schep dit over de vis en serveer.

wie is online

We have 58 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2468029