1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Teglia di pesce spada


Ingrediënten:
4 moten zwaardvis (150 gr per stuk)
5 teentjes knoflook
3 eetl kappertjes
225 ml witte wijn
paneermeel
1 citroen, sap
2 takjes verse rozemarijn
olie
zout en peper naar smaak

bereiding:
Snijd de knoflook fijn en hak de kappertjes grof. Meng de wijn met de knoflook, de rozemarijn, de peper en het zout en marineer hierin de vis voor 30 minuten. Wentel daarna de vis door de paneermeel en de kappertjes. Verhit in een pan de olie en bak de vis goudbruin en gaar.
Verwarm in een pan wat olie en meng hierdoor het citroensap en sprenkel dit over de moten en serveer.

wie is online

We have 71 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2427236