1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Gegrilde zwaardvis zoals in Palermo


Ingrediënten:
3 eetl olijfolie
2 zwaarvis steaks tenminste 2,5 cm dik
225 gr paneermeel
peper naar smaak
zout naar smaak
1 theel fijngesnipperde tuinkruiden
citroen/limoen partjes

Bereiding:
Meng de tuinkruiden door de paneermeel. Wrijf de zwaardvis licht in met olijfolie en bestrooi deze met peper en zout naar smaak. Druk één kant van de steaks licht in de paneermeel, dan vervolgens de andere kant. Zet dit in tenminste voor 1 uur in de koelkast.
Rooster vervolgens de steaks boven een houtkoolvuurtje voor een paar minuten, zodat de paneermeel lichtbruin wordt maar de steaks van binnen gaar maar sappig. Serveer met de citroen/limoen partjes

wie is online

We have 60 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2467157