Laatst gelezen
- Aceitunas - Gemarineerde olijven
- Risotto con asparagi
- Bucatini all'Amatriciana - pasta met spek
- Sirena na skara - geroosterde kaas
- Tiri Gaganaki - gebakken kaas
- Dolmadákia mé rizi - Druivenbladeren gevuld met rijst
- Canederli
- lamsschenkels met artichokken
- Cannelloni alla Laziale
- Pinchos Morunos - Moorse spiesjes
Agnello al finocchietto
Agnello al finocchietto
Ingrediënten:
1000 gr lansvlees
2 uien
500 gr tomaten
200 ml droge witte wijn
1 venkel
zout naar smaak
olie
Bereiding:
Snijd de uien in ringen en het vlees in stukken en de venkel in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de uien glazig. Voeg dan het vlees toe en braad deze bruin. Vervolgens de wijn toevoegen gevolgd door de tomaten, de venkel en het zout en laat het geheel zachtjes 45 sudderen.