1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Stracotto all'Emiliana


Ingrediënten:
1000 gr rundvlees
225 ml rode wijn
100 gr boter
50 gr pancetta
2 teentjes knoflook
1000 ml rinderbouillon (zie recept)
2 sjalotjes
500 gr tomaten
zout, peper en nootmuskaat naar smaak

Bereiding:
Snijd de pancetta, de sjalotjes en de knoflook fijn. Ontvel de tomatenen hak deze fijn. Verhit in een pan de boter en bak de pancetta, de sjalotjes en de knoflook vooe 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de wijn, de tomaten en de bouillon toevoegen eveals het zout, de peper en de nootmuskaat en laat het zachtjes 3 uur sudderen. Haal het vlees uit de pan en laat dit afkoelen en de saus indikken. Giet de saus over het vlees en serveer.

wie is online

We have 36 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2352098