Laatst gelezen
- Peynirli Sigara Böregi - sigaartjes van kaas
- Carne estofado a la Asturiana
- Peperoncini al filetto
- Sebzeli piring pilavi - Rijstschotel met krenten en noten
- Courgettekoekjes in tomatencoulis
- Piyaz - witte bonen salade
- Imam bayildi - Aubergine in olijfolie
- Lepre in salmì - gestoofde haas in saus
- Gambas al pil pil - gepeperde gamba's
- Chirino Me Prassa - varkenslvees met prei
Fritto misto alla Fiorentina
Fritto misto alla Fiorentina
Ingrediënten:
½ kip
½ konijn
2 courgettes
2 artisjokken
2 eieren
125 gram bloem
olie
zout en peper naar smaak
bereiding:
Snijd de kip, het konijn, en de courgettes in kleine stukjes en de artisjokken in plakjes. Klop de eieren op. Meng de peper en het zout door de bloem. Wentel de stukjes en plakjes door de bloem en dan door de eieren. Verhit de olie in een pan en frituur de stukjes goudbruin en gaar.