1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Agnello in fricassea


Ingrediënten:
1000 gr lamskoteletjes
2 teentjes knoflook
2 eieren
225 ml witte wijn
1 citroen, sap
zout naar smaak
olie

Bereiding:
Snijd de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en voeg de knoflook toe. Dan de koteletjes en bak deze rondom bruin. Voeg dan de wijn toe en stoof het vlees verder gaar. Klop de eieren op samen met het citroensap. Schep het vlees uit de pan en voeg de eieren toe en roer dit tot een saus. Schep de saus over het vlees en serveer.

wie is online

We have 228 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2503323