Laatst gelezen
- Kréas mé patátes - kalf- of rundvlees met aardappelen
- Artisjokken met dipsausjes
- Sirena na skara - geroosterde kaas
- Funghi alla Trapanese - Gevulde champignons
- Ribollita
- Minestra di farro alla San Nicola
- Arni me kolokithia - Gesmoord lamsvlees met courgettes
- Angináres Saláta - Artisjokken salade
- Etli Kuru Fasulye - witte bonen met lamsvlees
- Tirakia Tighanita - Kaasballetjes
Agnello in fricassea
Agnello in fricassea
Ingrediënten:
1000 gr lamskoteletjes
2 teentjes knoflook
2 eieren
225 ml witte wijn
1 citroen, sap
zout naar smaak
olie
Bereiding:
Snijd de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en voeg de knoflook toe. Dan de koteletjes en bak deze rondom bruin. Voeg dan de wijn toe en stoof het vlees verder gaar. Klop de eieren op samen met het citroensap. Schep het vlees uit de pan en voeg de eieren toe en roer dit tot een saus. Schep de saus over het vlees en serveer.