1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Scaloppine al marsala
Kalkoen- of kippefilets met marsala


Ingrediënten:
4 kalkoen- of kipfilets
450 ml marsala
bloem
40 gr boter
2 teentjes knoflook
zout naar smaak

bereiding:
Snijd de knoflook fijn. Wentel het vlees door de bloem. Verhit in een pan de boter en fruit de knoflook zachtjes voor 1 minuut. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Voeg dan de marsala toe en laat dit zachtjes indampen totdat er een saus is ontstaan. Eventueel wat bloem toevoegen. Zout toevoegen en nog 2 minuten laten bakken en serveer.

wie is online

We have 56 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2467153