1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Brasato al barolo


Ingrediënten:
1500 gr ongekruide runderrollade
3 eetls olijfolie
2 stengels bleekselderij
3 wortels
3 teentjes knoflook
2 uien
1 takje rozemarijn
600 mlBarolo
zout en peper naar smaak
1/4 theel nootmuskaat

bereiding:
Hak de knoflook, de uien, de bleekselderij en de wortels fijn. Verhit in een pan de olie en bak de knoflook, de uien, de bleekselderij en de wortels voor 5 minuten. Voeg dan de rozemarijn en en vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de barolo toevoegen en het geheel 3 uur zachtjes stoven. op smaak brengen met de peper, het zout en de nootmuskaat. Pureer de saus en giet dit over het vlees.

wie is online

We have 70 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2493363