1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Coniglio ai capperi
Konijn met kappertjes


Ingrediënten:
4 konijnebouten
2 eetl tomatenpuree
225 ml rode wijn
2 eetl kappertjes
2 aardappelen
3 blaadjes salie
2 takjes rozemarijn
3 teentjes knoflook
100 ml water
olijfolie

bereiding:
Verhit in een pan de olie en voeg de hele knoflook, de salie en de rozamarijn toe gevolgd door het konijn en bak deze rondom bruin. Dan de wijn toevoegen en deze zachtjes laten verdampen. Schep dan de knoflook, de salie en de rozemarijn uit de pan. Voeg de kappertjes en de tomatenpuree toe evenals het water. Snijd de aardappelen in reepjes en voeg deze toe en laat het geheel zachtjes in 30 minuten gaar stoven. Eventueel tijdens het stoven wat water toevoegen.

wie is online

We have 211 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2503307