Laatst gelezen
- lamsschenkels met artichokken
- Involtini di melanzane
- Melitzano Saláta - Aubergine salade
- Bloemkoolsalade
- Glikathia - Zwezerik van lam of kalf
- Coniglio al limone - Konijn met citroen
- Sogan çorbasi - uiensoep
- Domates salatas - Tomaten-komkommer salade
- Chirino Me Prassa - varkenslvees met prei
- Carne estofado a la Asturiana
Saltimbocca alla Romana
Saltimbocca alla Romana
Ingrediënten:
400 gram kalfslapjes
4 plakken rauwe ham
2 takjes salie
50 gr boter
100 ml witte wijn
zout en peper naar smaak
Bereiding:
Sla de kalfslapjes plat en pluk de salieblaadjes. Leg de salie op het vlees en rol deze op in rauwe ham. Verhit in een pan de boter en bak de rolletjes bruin. Voeg de wijn en het zout en peper toe en laat dit zachtjes 20 minuten sudderen.