1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Coniglio al limone
Konijn met citroen

Ingrediënten:
1 konijn (1200 gr)
1 citroen
2 sjalotjes
olijfolie
450 ml witte wijn
1/8 theel nootmuskaat
peper en zout naar smaak

bereiding:
Snijd het konijn in stukken en meng deze met de wijn, het citroensap en de nootmuskaat en laat dit 12 uur intrekken. Snijd de sjalotjes in plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes voor 2 minuten. Voeg dan de konijn toe en bak deze rondom bruin. De marinade en het zout en peper toevoegen en nog 90 zachtjes laten sudderen.

wie is online

We have 7 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2314050