1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Lamsschenkels met artichokken


Ingrediënten:
4 grote lamsschenkels
12 artichokken ("geweekt" in citroenwater)
2 ui
10 tenen knoflook, gekneusd
zout en pepper naar smaak
2 eetl verse rosemarijn
5 eetl olijfolie
125 gr zwarte olijven
225 ml witte wijn
225 ml kip of runderbouillon
225 ml tomatensaus (sugo)
125 ml perterselie

Bereiding:
Verwarm een op op 175 gr. Snijd de uien fijn, hak de rosemarijn en de peterselie fijn. Verhit in een ovenschaal de olie en bak hierin het vlees bruin en schep het daarna uit de schaal. Voeg vervolgens de ui, de knoflook, de artichokken en de rosemarijn en bak het geheel zachtjes voor 10 minuten. De groente moet dan zacht geworden zijn. Vervolgens de olijven, de wijn, de bouillon en de tomatensaus toevoegen. Dan het vlees weer toevoegen en het geheel afgesloten nog 2 uur laten stoven in de oven.

wie is online

We have 8 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2468355