1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Canederli


Ingrediënten:
250 gr oud witbrood
250 ml melk
100 gr spek
2 sjalotjes
3 eieren
1 bosje koriander
50 gr salami
6 eetl bloem
zout en peper naar smaak
1/4 theel nootmuskaat
water

bereiding:
Snijd het brood in kleine blokjes en doe deze in een schaal. Klop de eieren met de melk en giet het mengsel over het brood en laat het 20 minuten intrekken. Snijd het spek en de salami in kleine blokjes en hak de koriander fijn en snijd de sjalotjes fijn.
Verhit een pan en bak daarin het spek uit. Voeg dan de sjalotjes en de helft van de koriander toe en bak dit 2 minuten. Dan de salami en de rest van de koriander toevoegen samen met de bloem, het zout, de peper en de nootmuskaat. Schep dit alles door het broodmengsel en vorm dan balletjes.
Verhit in een pan het water en voeg de balletjes toe en kook deze daarin gaar.

wie is online

We have 123 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2303810