1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Carciofi ripieni


Ingrediënten:
8 artisjokbodems
2 eetl olijfolie
250 gr rundergehakt
50 gr geraspte pecorino
1 citroen (sap)
1 eetl paneermeel
1 ei
zout en peper naar smaak
1 eetl peterselie, gehakt

bereiding:
Meng het gehakt met de kaas, het ei, het zout, de peper, de peterselie, het citroensap en het paneermeel. Vul de artisjokken met dit mengsel en bestrijk het met de olijfolie. Leg de artisjokken in een ovenschaal en bak deze in 25 minuten gaar in een oven op 180 graden. Wel wat water toevoegen om de artisjokken bodems vochtig te houden.

wie is online

We have 58 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2352019