1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Verdure al'acciugata


Ingrediënten:
4 ansjovisfilets
4 teentjes knoflook
1 eetl kappertjes
1 rode paprika
1 gele paprika
1 komkommer
200 gram pecorino
2 tomaten
1 venkel
3 stengels bleekselderij
4 zure uitjes
2 eetl rode wijnazijn
100 ml olie
1 eetl basilicum, gehakt
1 eetl peterselie
4 sneetjes bruinbrood geroosterd

bereiding:
Snijd de komkommer, de paprika, de bleekselderij en het brood in reepjes en de venkel en tomaten in plakjes. Hak de ansjovis, de kappertjes en de knoflook fijn en meng dit met de olie, de azijn, de basilicum en de peterselie. Schep de groenten en het brood in een kom en serveer de saus erbij als dip.

wie is online

We have 109 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2303797