1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Melanzane alla Calabrese


Ingrediënten:
500 gram aubergines
500 gram tomaten
3 teentjes knoflook
2 ansjovisfilets (gezouten)
15 blaadjes basilicum
1 eetl peterselie, gehakt
olijfolie
zeezout
peper

bereiding:
Snijd de ansjovis en de knoflook fijn. Snijd de aubergines in plakjes en bestrooi deze met zout en laat dit 1 uur uitlekken. Spoel de aubergines af en dep droog.Ontvel de tomaten en hak deze fijn.
Verhit in een pan 3 eetl olie en voeg de ansjovis en de knoflook toe en smelt de vis. Dan de tomaten het zout en de peper toevoegen en langzaam laten inkoken tot een dikker saus.
Verhit in een pan de olie en bak de aubergines goudbruin.Snijd de basilicum in reepjes. Verdeel de helft van de aubergines op een schaal en bedek dit met een laagje saus. Sprenkel de basilicum erover. Dan de overige aubergines en de saus en bestrooi deze met peterselie.

wie is online

We have 132 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2303818