Laatst gelezen
- Creoli alla Molisana - Pasta met spek
- Salade met peer en geitenkaas
- Mercimek çorbasi - rode linzensoep
- Firinda Domates - Gestoofde tomaten
- Levrek firin - gevulde baars
- Pilav
- Sogan çorbasi - uiensoep
- Agnello in fricassea
- Pollo a las hierbas - Kip met kruiden
- Aceitunas negras Aderezadas - Gemarineerde olijven
Knoflookdip
Knoflookdip
Ingrediënten:
1/2 komkommer
1 sjalot
2 teentjes knoflook
300 ml griekse yoghurt
zout naar smaak
peper naar smaak
1 eetl olijfolie
1 eetl munt, gehakt
Bereiding:
Rasp de komkommer en snijd de sjalot en de knoflook fijn. Meng alle ingrediënten door elkaar en laat dit tenminste 1 uur staan voor serveren.
Ingrediënten:
1/2 komkommer
1 sjalot
2 teentjes knoflook
300 ml griekse yoghurt
zout naar smaak
peper naar smaak
1 eetl olijfolie
1 eetl munt, gehakt
Bereiding:
Rasp de komkommer en snijd de sjalot en de knoflook fijn. Meng alle ingrediënten door elkaar en laat dit tenminste 1 uur staan voor serveren.