Laatst gelezen
- Aceitunas negras Aderezadas - Gemarineerde olijven
- Bocaditos de Cabrales - Gefrituurde kaasballetjes
- Tzatziki - yoghurt met knoflook
- Aceitunas gigantes - Gestoofde reuzenolijven
- Funghi alla Trapanese - Gevulde champignons
- Caldereta de ternera al comino - Kalfsvlees met komijn
- Champiñones rellenos - Gevulde champignons
- Tonosalata - tonijnsalade
- Mercimek çorbasi - rode linzensoep
- Alcachofas fritas - Gefrituurde artisjokken
Spanakoriso - rijst met spinazie salade
Spanakoriso
rijst met spinazie salade
Ingrediënten:
800 gr spinazie
2 sjalotten
1 tomaat
200 gr rijst
250 ml water
1 eetl dille, gehakt
1 eetl citroensap
zout naar smaak
1/2 theel peper
water
Bereiding:
Verhit in een pan het water en giet dit over de spianzie. Snijd de sjalotten fijn en pureer de tomaat. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotten voor 2 minuten. Voeg de rijst, de tomaat en het water toe en kook dit zachtjes gaar. Meng dan de dille, het citroensap, de peper en het zout erdoor.
rijst met spinazie salade
Ingrediënten:
800 gr spinazie
2 sjalotten
1 tomaat
200 gr rijst
250 ml water
1 eetl dille, gehakt
1 eetl citroensap
zout naar smaak
1/2 theel peper
water
Bereiding:
Verhit in een pan het water en giet dit over de spianzie. Snijd de sjalotten fijn en pureer de tomaat. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotten voor 2 minuten. Voeg de rijst, de tomaat en het water toe en kook dit zachtjes gaar. Meng dan de dille, het citroensap, de peper en het zout erdoor.