Laatst gelezen
- Chipirones a la plancha - Kleine gebakken inktvisjes
- Kefalotiri sachanakji - Gebakken kaas
- Lepre in salmì - gestoofde haas in saus
- Kuzu Etli Bamya - Lamsvlees met okra
- Bloemkoolsalade
- Pesto alla genovese
- Gegrilde zwaardvis zoals in Palermo
- Kotópoulo lemonáto - Kip met citroen
- Pinchos Morunos - Moorse spiesjes
- Kotópoulo Kapamá - Gestoofde kip
Aceitunas - Gemarineerde olijven
Aceitunas
Gemarineerde olijven
Ingrediënten:
225 gram groene of zwarte olijven
1/2 theel jinten
1/2 theel oregano
1/2 theel rozemarijn
1/2 theel tijm
1/2 theel venkelzaad
2 laurierbladen
5 teentjes knoflook
4 eetl sherry-azijn
Bereiding:
Hak de kruiden en de knoflook fijn. Meng alles in een pot en laat dit 3 dagen afgelosten intrekken. Serveer
Gemarineerde olijven
Ingrediënten:
225 gram groene of zwarte olijven
1/2 theel jinten
1/2 theel oregano
1/2 theel rozemarijn
1/2 theel tijm
1/2 theel venkelzaad
2 laurierbladen
5 teentjes knoflook
4 eetl sherry-azijn
Bereiding:
Hak de kruiden en de knoflook fijn. Meng alles in een pot en laat dit 3 dagen afgelosten intrekken. Serveer