Laatst gelezen
- Chuletas de cordero marinadas - Gemarineerde lamskoteletjes
- Dolmadákia mé rizi - Druivenbladeren gevuld met rijst
- Pomodori alle erbe
- Pantzária Saláta - Bieten salade
- Knoflookdip
- Witte bonen met gehakt
- Bulgur
- Bigoli al tartufo nero
- Karidali pilav - pilav met garnalen
- Pastitsátha - Gestoofd kalfsvlees met macaroni
Aceitunas 2 - Gemarineerde olijven
Aceitunas 2
Gemarineerde olijven
ingrediënten:
500 gr olijven
1 citroen
1 teentje knoflook
1/2 theel tijm
3 eetl olijfolie
1 ui
1/2 eetl boter
Bereiding:
Snijd de citroen in kleine partjes en de knofloof fijn. Snijd de ui in dunne plakjes. Verhit in een pan de boter en voeg het water en de ui toe en laat dicht zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt. Meng alle ingrediënten door elkaar in een pot en laat dit 3 dagen afgesloten intrekken en serveer.
Gemarineerde olijven
ingrediënten:
500 gr olijven
1 citroen
1 teentje knoflook
1/2 theel tijm
3 eetl olijfolie
1 ui
1/2 eetl boter
Bereiding:
Snijd de citroen in kleine partjes en de knofloof fijn. Snijd de ui in dunne plakjes. Verhit in een pan de boter en voeg het water en de ui toe en laat dicht zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt. Meng alle ingrediënten door elkaar in een pot en laat dit 3 dagen afgesloten intrekken en serveer.