1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Aceitunas en escabeche
Gemarineerde olijven

Ingrediënten:
500 gr groene of zwarte olijven 
1 rode lombok 
5 teentjes knoflook 
1 takje oregano 
1 takje tijm 
1 theel rozemarijn 
2 laurierbladeren 
1 theel venkelzaad 
1 theel jinten 
olijfolie

Bereiding:
Snijd of hak de lombok, de knoflook, de oregano, de tijm en de rozemarijn fijn. Rooster de jinten droog in een koekepan en wrijf deze fijn. Kerf de olijven in. Meng alle ingrediënten door elkaar en schep deze in een pot. Giet zoveel olijfolie toe dat de olijven net onder staan. Laat dit temniste 3 dagen afgesloten staan voor het serveren.

wie is online

We have 48 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2314585