Laatst gelezen
- Aceitunas fritas - Gebakken olijven
- Patátes Yemistés - Gevulde Aardappel
- Sjisj-kebap
- Piyaz - witte bonen salade
- Ossobuco
- Pescado Frito - Vis met een korstje
- Briam - groenteschotel uit de oven
- Aceitunas al Requeson - Pasta van zwarte olijven en roomkaas
- Cacik 2 yoghurt met komkommer en knoflook
- Riñones al Jerez - Niertjes in sherrysaus
Aceitunas fritos - Gebakken olijven
Aceitunas fritos
Gebakken olijven
Ingrediënten:
300 gr groene olijven
2 eieren
2 eetl bloem
2 teentjes knoflook
2 eetl paneermeel
olijfolie
Garnering:
2 takjes peterselie, gehakt
1 citroen
Bereiding:
Pers de knoflook uit en meng dit door de paneermeel. Klop de eieren op. Snijd de citroen in partjes. Wentel de olijven door de bloem, de eieren en door het paneermeel. Verhit in een pan de olie en bak de olijven voor 5 minuten. Strooi de peterselie er over en serveer het met de partjes citroen.
Gebakken olijven
Ingrediënten:
300 gr groene olijven
2 eieren
2 eetl bloem
2 teentjes knoflook
2 eetl paneermeel
olijfolie
Garnering:
2 takjes peterselie, gehakt
1 citroen
Bereiding:
Pers de knoflook uit en meng dit door de paneermeel. Klop de eieren op. Snijd de citroen in partjes. Wentel de olijven door de bloem, de eieren en door het paneermeel. Verhit in een pan de olie en bak de olijven voor 5 minuten. Strooi de peterselie er over en serveer het met de partjes citroen.