Laatst gelezen
- Pomodori Arrosti
- Albondigas - gehaktballetjes
- Yogurtlu Patlican Salatasi - aubergine salade met yoghurt
- Tiri Gaganaki - gebakken kaas
- Cosciotto di agnello alle erbe - Lamsbout met kruiden
- Trota alla Valdostana - forel
- Kotopoulo me avgolemono - Kip met citroen
- Fusilli alla Carbonara
- Adobo - Knoflookmarinade
- Keskek - Kip met bulghur
Aceitunas picantas - Pikante olijven
Aceitunas picantas
Pikante olijven
Ingrediënten:
250 gr groene olijven
8 groene lomboks
200 ml witte wijnazijn
1/2 citroen (sap)
Bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Meng dit met de olijven in een pot en giet hier de wijnazijn en het citroensap toe. Laat dit tenminste 3 weken marineren voordat het geserveerd wordt.
Pikante olijven
Ingrediënten:
250 gr groene olijven
8 groene lomboks
200 ml witte wijnazijn
1/2 citroen (sap)
Bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Meng dit met de olijven in een pot en giet hier de wijnazijn en het citroensap toe. Laat dit tenminste 3 weken marineren voordat het geserveerd wordt.