Laatst gelezen
- Croquetas de Chorizo - kroketjes van chorizo
- Espárragos con gambas - asperges met gamba's
- Midye pilavi - mosselen met rijst
- Arní a lá hasápa - gebakken lamsvlees met tomaten
- Risotto con asparagi
- Pomodori al tonno
- Kabak Dolmasi - gevulde courgette
- Gambas al pil pil - gepeperde gamba's
- Agnello alla molisana
- Champiñones rellenos - Gevulde champignons
Chipirones a la plancha - Kleine gebakken inktvisjes
Chipirones a la plancha
Kleine gebakken inktvisjes
Ingrediënten:
500 gr kleine inktvisjes
5 teentjes knoflook
1 citroen
2 eetl peterselie, gehakt
1 theel zout
5 eetl olijfolie
Bereiding:
Snijd de citroen in partjes en hak de knoflook fijn. Meng 4 eetl olie met de inktvisjes en de partjes citroen, 1 eetl peterselie en de helft van de knoflook. Laat dit tenminste 30 minuten marineren. Verhit een grilplaat en bak de inktvisjes goudbruin. Bestrooi ze met de overige knoflook, het zout en de rest van de olijfolie gevolgd door de peterselie en serveer.
Kleine gebakken inktvisjes
Ingrediënten:
500 gr kleine inktvisjes
5 teentjes knoflook
1 citroen
2 eetl peterselie, gehakt
1 theel zout
5 eetl olijfolie
Bereiding:
Snijd de citroen in partjes en hak de knoflook fijn. Meng 4 eetl olie met de inktvisjes en de partjes citroen, 1 eetl peterselie en de helft van de knoflook. Laat dit tenminste 30 minuten marineren. Verhit een grilplaat en bak de inktvisjes goudbruin. Bestrooi ze met de overige knoflook, het zout en de rest van de olijfolie gevolgd door de peterselie en serveer.