Laatst gelezen
- Garnalensoep
- Chipirones a la plancha - Kleine gebakken inktvisjes
- Aceitunas en escabeche - Gemarineerde olijven
- Croquetas de Chorizo - kroketjes van chorizo
- Espárragos con gambas - asperges met gamba's
- Midye pilavi - mosselen met rijst
- Arní a lá hasápa - gebakken lamsvlees met tomaten
- Risotto con asparagi
- Pomodori al tonno
- Kabak Dolmasi - gevulde courgette
Morcilla con Manzana - Bloedworst met appel
Morcilla con Manzana
Bloedworst met appel
ingrediënten:
100 gr bloedwordt
1 appel
100 ml cider
4 eetl olijfolie
Bereiding:
Snijd de bloedwordt en de appel in plakjes. Verhit in een pan de olie en bak hierin de appel goudbruin. Voeg dan de cider toe en laat dit even koken. Dan de bloedworst toevoegen en dit even meebakken. Serveer.
Bloedworst met appel
ingrediënten:
100 gr bloedwordt
1 appel
100 ml cider
4 eetl olijfolie
Bereiding:
Snijd de bloedwordt en de appel in plakjes. Verhit in een pan de olie en bak hierin de appel goudbruin. Voeg dan de cider toe en laat dit even koken. Dan de bloedworst toevoegen en dit even meebakken. Serveer.