1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Vieiras Estofadas 
Gestoofde mosselen

Ingrediënten:
500 gr kammosselen
75 gr gerookte ham
2 eetl droge witte wijn
5 draadjes saffraan
1 ui
4 takjes peterselie
3 eetl olijfolie

bereiding:
Snijd de ui fijn en hak de peterselie fijn. Snijd de ham in kleine blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de ui en de peterselie zachtjes voor 10 minuten. Voeg dan de saffraan toe en bak dit 2 minuten mee. Vervolgens de mosselen toevoegen en dit zachtjes 5 minuten bakken. Dan de ham en de wijn toeovoegen en zachtjes laten sudderen totdat de saus is ingedikt.

wie is online

We have 18 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2524858