Laatst gelezen
- Kochilia Elinika - St-Jacobs-schelp
- Brasato al barolo
- Tiri Gaganaki - gebakken kaas
- Morcilla con Manzana - Bloedworst met appel
- Garnalensoep
- Chipirones a la plancha - Kleine gebakken inktvisjes
- Aceitunas en escabeche - Gemarineerde olijven
- Croquetas de Chorizo - kroketjes van chorizo
- Espárragos con gambas - asperges met gamba's
- Midye pilavi - mosselen met rijst
Carajacas - Pittige varkenslever
Carajacas
Pittige varkenslever
ingrediënten:
1000 gr varkenslever
9 teentjes knoflook
125 ml rode wijnazijn
125 ml olijfolie
1 eetl paprikapoeder
1 gedroogde lombok
1/2 theel zout
1 theel peper
4 takjes oregano
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de overige ingrediénten fijn tot een pasta. Marineer hiermee het vlees voor 12 uur. Verhit een pan en bak hierin het vlees zachtjes voor 15-20 minuten totdat het vlees gaar is.
Pittige varkenslever
ingrediënten:
1000 gr varkenslever
9 teentjes knoflook
125 ml rode wijnazijn
125 ml olijfolie
1 eetl paprikapoeder
1 gedroogde lombok
1/2 theel zout
1 theel peper
4 takjes oregano
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de overige ingrediénten fijn tot een pasta. Marineer hiermee het vlees voor 12 uur. Verhit een pan en bak hierin het vlees zachtjes voor 15-20 minuten totdat het vlees gaar is.