Laatst gelezen
- Chipirones a la plancha - Kleine gebakken inktvisjes
- Kefalotiri sachanakji - Gebakken kaas
- Lepre in salmì - gestoofde haas in saus
- Kuzu Etli Bamya - Lamsvlees met okra
- Bloemkoolsalade
- Pesto alla genovese
- Gegrilde zwaardvis zoals in Palermo
- Kotópoulo lemonáto - Kip met citroen
- Pinchos Morunos - Moorse spiesjes
- Kotópoulo Kapamá - Gestoofde kip
Sardinas a la mostaza - Sardines met prei en mosterdsaus
Sardinas a la mostaza
Sardines met prei en mosterdsaus
Ingrediënten:
1000 gr sardines
2 prei
2 eierdooiers
1 eetl mosterd
2 eetl boter
2 eetl room
paneer meel
olie
garnering:
2 takjes peterselie, gehakt
1 citroen, partjes
Bereiding:
Maak de sardines schoon en verwijder de kop. Snijd de prei fijn. Verwarm de eierdooiers en smelt hierin de boter. Dan de mosterd en de room toevoegen en meng dit tot een gladde saus. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de prei voor 3 minuten.
Wentel de sardines door de paneermeel. Verhit in een pan voldoende olie en bak de sardines goudbruin. Serveer de sardines met de prei en de saus en garneer het met peterselie en de citroen.
Sardines met prei en mosterdsaus
Ingrediënten:
1000 gr sardines
2 prei
2 eierdooiers
1 eetl mosterd
2 eetl boter
2 eetl room
paneer meel
olie
garnering:
2 takjes peterselie, gehakt
1 citroen, partjes
Bereiding:
Maak de sardines schoon en verwijder de kop. Snijd de prei fijn. Verwarm de eierdooiers en smelt hierin de boter. Dan de mosterd en de room toevoegen en meng dit tot een gladde saus. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de prei voor 3 minuten.
Wentel de sardines door de paneermeel. Verhit in een pan voldoende olie en bak de sardines goudbruin. Serveer de sardines met de prei en de saus en garneer het met peterselie en de citroen.