Laatst gelezen
- Chipirones a la plancha - Kleine gebakken inktvisjes
- Kefalotiri sachanakji - Gebakken kaas
- Lepre in salmì - gestoofde haas in saus
- Kuzu Etli Bamya - Lamsvlees met okra
- Bloemkoolsalade
- Pesto alla genovese
- Gegrilde zwaardvis zoals in Palermo
- Kotópoulo lemonáto - Kip met citroen
- Pinchos Morunos - Moorse spiesjes
- Kotópoulo Kapamá - Gestoofde kip
Alcachofas fritas - Gefrituurde artisjokken
Alcachofas fritas
Gefrituurde artisjokken
Ingrediënten:
12 artisjokken
1 citroen (sap)
4 eetl bloem
½ theel zout
½ theel peper
olijfolie
Garnering:
1 citroen, partjes
zeezout
Bereiding:
Snijd de artisjokken in stukken en wrijf deze in met het citroensap. Meng het zout en de peper door de bloem en wentel de artisjokken erdoor. Verhit in een pan voldoende olie en bak de artisjokken in 2 minuten goudbruin. Strooi het zeezout erover en garneer het met partjes citroen.
Gefrituurde artisjokken
Ingrediënten:
12 artisjokken
1 citroen (sap)
4 eetl bloem
½ theel zout
½ theel peper
olijfolie
Garnering:
1 citroen, partjes
zeezout
Bereiding:
Snijd de artisjokken in stukken en wrijf deze in met het citroensap. Meng het zout en de peper door de bloem en wentel de artisjokken erdoor. Verhit in een pan voldoende olie en bak de artisjokken in 2 minuten goudbruin. Strooi het zeezout erover en garneer het met partjes citroen.