1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Pinchos Morunos 
Moorse spiesjes

Ingrediënten:
500 gr varkensvlees
1 takjes tijm
1 gedroogde rawit
1 theel paprikapoeder
2 theel jinten
1 takje peterselie
½ theel peper
150 ml olie
satestokjes

Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Hak de tijm en de peterselie fijn. Wrijf de rawit fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat dit tenminste 12 uur marineren. Rijg het vlees aan de stokjes. Verhit de marinade in een pan. Rooster het vlees boven een houtskoolvuurtje goudbruin en bedruip deze regelmatig met de warme marinade.

wie is online

We have 43 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2524909