Laatst gelezen
- Aceitunas fritas - Gebakken olijven
- Patátes Yemistés - Gevulde Aardappel
- Sjisj-kebap
- Piyaz - witte bonen salade
- Ossobuco
- Pescado Frito - Vis met een korstje
- Briam - groenteschotel uit de oven
- Aceitunas al Requeson - Pasta van zwarte olijven en roomkaas
- Cacik 2 yoghurt met komkommer en knoflook
- Riñones al Jerez - Niertjes in sherrysaus
Tejas de Almendra - Krokante amandelgolfjes
Tejas de Almendra
Krokante amandelgolfjes
Ingrediënten:
6 eetl ongezoute boter
125 gr poedersuiker
3 eiwitten
4 eetl bloem
amandelsnippers
Bereiding:
Meng de boter, de suiker, de eiwitten en en bloem tot een glad beslag. Beboter een bakblik en schep telkens 1 eetl van het beslag op het bakblik en spreid dit uit in een dun rondje. Bestrooi de rondjes met de amandelsnippers en bak deze in de oven op 170 gr in 15 minuten goudbruin. Kort laten afkoelen en dan de koekjes tegen een deegroller aandrukken zodat de gebogen vorm ontstaat. Verder laten afkoelen en serveer.
Krokante amandelgolfjes
Ingrediënten:
6 eetl ongezoute boter
125 gr poedersuiker
3 eiwitten
4 eetl bloem
amandelsnippers
Bereiding:
Meng de boter, de suiker, de eiwitten en en bloem tot een glad beslag. Beboter een bakblik en schep telkens 1 eetl van het beslag op het bakblik en spreid dit uit in een dun rondje. Bestrooi de rondjes met de amandelsnippers en bak deze in de oven op 170 gr in 15 minuten goudbruin. Kort laten afkoelen en dan de koekjes tegen een deegroller aandrukken zodat de gebogen vorm ontstaat. Verder laten afkoelen en serveer.