1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Champiñones rellenos 
Gevulde champignons

Ingrediënten:
16 grote champignons
2 uien 
1 rode paprika 
2 takjes peterselie
3 teentjes knoflook
250 gram chorizo
1 theel zwarte peper
3 eetl olijfolie
1/2 theel zout 

Bereiding:
Maak de champignons schoon en verwijder de stelen. Hak de stelen fijn. Snijd de ui, de knoflook en de parika fijn. Snijd de chorizo in kleine stukjes. Hak de peterseli fijn. Verhit in een pan de olie en bak de ui voor 2 minuten. Voeg de de parika toe en bak dit nog 3 minuten. Dan de champignonstelen toevoegen en het geheel verder bakken totdat het vocht vrijwel is verdwenen. Dan de chorizo en de knoflook toevoegen en het geheel nog 8 minuten zachtjes bakken. Vervolgens de peterselie, het zout en de peper er door mengen. Vul de champignons met het mengsel en bak dit voor 10 minuten in een oven op 180gr en serveer.

wie is online

We have 34 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2524900