Laatst gelezen
- Aceitunas negras Aderezadas - Gemarineerde olijven
- Bocaditos de Cabrales - Gefrituurde kaasballetjes
- Tzatziki - yoghurt met knoflook
- Aceitunas gigantes - Gestoofde reuzenolijven
- Funghi alla Trapanese - Gevulde champignons
- Caldereta de ternera al comino - Kalfsvlees met komijn
- Champiñones rellenos - Gevulde champignons
- Tonosalata - tonijnsalade
- Mercimek çorbasi - rode linzensoep
- Alcachofas fritas - Gefrituurde artisjokken
Almejas a la marinera - Mosselen in witte wijn
Almejas a la marinera
Mosselen in witte wijn
Ingrediënten:
500 gr mosselen
1 ui
4 teentjes knoflook
2 eetl olijfolie
1 eetl bloem
1 eetl paprika poeder
2 takjes peterselie
180 ml witte wijn
4 eetl water
1 laurierblad
zout en peper naar smaak
1 gedroogde rode rawit
Bereiding:
Snijd de ui en de knoflook fijn. Hak de peterselie fijn en de rawit. Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de mosselen toe en bak deze totdat zij opengaan. Voeg dan de bloem, de paprikapoeder, de wijn, het water, het laurierblad en de rawit toe en meng dit goed door elkaar. Vervolgens de peterselie, het zout en de peper toevoegen en het geheel nog 3 minuten laten sudderen. Serveer.
Mosselen in witte wijn
Ingrediënten:
500 gr mosselen
1 ui
4 teentjes knoflook
2 eetl olijfolie
1 eetl bloem
1 eetl paprika poeder
2 takjes peterselie
180 ml witte wijn
4 eetl water
1 laurierblad
zout en peper naar smaak
1 gedroogde rode rawit
Bereiding:
Snijd de ui en de knoflook fijn. Hak de peterselie fijn en de rawit. Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de mosselen toe en bak deze totdat zij opengaan. Voeg dan de bloem, de paprikapoeder, de wijn, het water, het laurierblad en de rawit toe en meng dit goed door elkaar. Vervolgens de peterselie, het zout en de peper toevoegen en het geheel nog 3 minuten laten sudderen. Serveer.