Laatst gelezen
- Piyaz - witte bonen salade
- Ossobuco
- Pescado Frito - Vis met een korstje
- Briam - groenteschotel uit de oven
- Aceitunas al Requeson - Pasta van zwarte olijven en roomkaas
- Cacik 2 yoghurt met komkommer en knoflook
- Riñones al Jerez - Niertjes in sherrysaus
- Aceitunas - Gemarineerde olijven
- Alcachofas fritas - Gefrituurde artisjokken
- Sardinas a la mostaza - Sardines met prei en mosterdsaus
Aceitunas fritas - Gebakken olijven
Aceitunas fritas
Gebakken olijven
Ingrediënten:
250 gr groene olijven
2 eieren
bloem
2 teentjes knoflook
paneermeel
olijfolie
garnering:
1 citroen
2 takjes peterselie
Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit door de paneermeel. Klop de eieren op. Snijd de citroen in partjes en hak de peterselie fijn. Haal de olijven door de bloem, dan door de eieren en het paneermeel. Verhit in een pan voldoende olie en bak hierin de olijven voor 5 minuten. Bestrooi de olijven met peterselie en garneer het met partjes citroen.
Gebakken olijven
Ingrediënten:
250 gr groene olijven
2 eieren
bloem
2 teentjes knoflook
paneermeel
olijfolie
garnering:
1 citroen
2 takjes peterselie
Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit door de paneermeel. Klop de eieren op. Snijd de citroen in partjes en hak de peterselie fijn. Haal de olijven door de bloem, dan door de eieren en het paneermeel. Verhit in een pan voldoende olie en bak hierin de olijven voor 5 minuten. Bestrooi de olijven met peterselie en garneer het met partjes citroen.