1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Sardinas en escabeche
Gemarineerde sardientjes 

Ingrediënten:
12 sardientjes 
3 eetl bloem
100 ml olijfolie 
1 rode gedroogde lombok
13 teentjes knoflook
3 laurierblaadjes
1 theel paprikapoeder
100 ml witte wijnazijn
100 ml witte wijn
100 ml water
zout en peper naar smaak 

Bereiding:
Hak de lombok fijn. Bestuif de sardietjes met bloem. Verhit in een pan de olie en bak de sardientjes goudbruin. Schep de sardientjes uit de pan. Filter de olie en voeg dan de peper, de lombok en de knoflook toe en bak dit voor 3 minuten. Vervolgens de paprikapoeder, het laurierblad, de wijnazijn, de wijn, het water en het zout toevoegen en dit nog 1 minuut laten sudderen. Giet de saus over de sardientjes en laat deze tenminste 2 uur marineren voordat deze geserveerd worden.

wie is online

We have 134 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2303820