1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Adobo de cerdo
varkensvlees


Ingrediënten:
750 gr varkensvlees
2 teentjes knoflook
2 theel. paprikapoeder
2 paprika's
2 eetl olijfolie
2 takjes oregano
zout naar smaak

garnering:
1 eetl gehakte peterselie

Bereiding:
Snijd in vlees in plakjes. Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit met het zout, de olie, de parikapoeder en de oregano en marineer hiermee het vlees. Rooster de paprika's, ontvel deze, en snijd deze in reepjes. Bak vervolgens het vlees in de marinade gaar en serveer dit met de reepjes paprika en bestrooi het met de peterselie.


wie is online

We have 87 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2477249