1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Caldereta de ternera al comino
Kalfsvlees met komijn


Ingrediënten:
750 gr kalfsvlees
3 teentjes knoflook
1 eetl peterselie
2 eetl olijfolie
2 sjalotjes
1 kleine tomaat
1 rode paprika
125 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 theel komijn
1/2 theel paprikapoeder
zout en peper naar smaak

bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de knoflook, de peterselie, de paprika en de sjalotten fijn.Ontvel de tomaat en hak deze fijn. Meng het vlees met het zout en peper, de knoflook en de peterselie en laat dit 1 uur intrekken. Verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan de sjalotten, de paprika en de tomaat toe en laat dit 15 minuten sudderen. Dan de bouillon toevoegen het het geheel nog 45 minuten sudderen. Dan de komijn en de paprikapoeder toevoegen en nog 15 minuten laten sudderen totdat het vlees gaar is.

wie is online

We have 65 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2468157