1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Cocido Gallego
vleessoep


Ingrediënten:
200 gr. kikkererwten
4-4½ kg traditioneel gerookte ham aan een stuk
1 mergpijp
250 gr. runderschenkel
1 soepkip
1000 gr aardappelen
4-6 chorizoworstjes
1 grote groene savooienkool
vers gemalen zwarte peper

bereiding:
Week de kikkererwten en de ham in water voor 12 uur en giet deze daarna af en spoel de ham af. Schil de aardappelen de snijd deze in partjes. Snijd de worstjes in plakjes en de kool fijn. Leg de ham en de kikkererwten samen met de mergpijp in een pan met voldoende water en breng aan de kook en laat het daarna zachtjes 2 uur sudderen. Voeg dan de schenkel toe en laat dit 30 minuten meesudderen. Dan de kip toevoegen en ook deze 30 minuten laten sudderen. Vervolgens de aardappelen toevoegen en deze 30 minuten laten meekoken. Dan de chorizo en de kool toevoegen en dit nog 15 minuten laten meesudderen. Haal vervolgens het vlees uit de pan en verwijder de botten. Snijd het vlees in kleine stukjes en voeg dit weer toe aan de soep samen met de peper.

wie is online

We have 251 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2465851