Laatst gelezen
- Levrek firin - gevulde baars
- Börek - gevuld deeggerecht
- Kotopoulo me avgolemono - Kip met citroen
- Arroz con cordero - rijst met lamsvlees
- Peynirli Sigara Böregi - sigaartjes van kaas
- Prasopita - preitaart
- Camarones Al Ajillo - garnalen met knoflook en peper
- Fakes - linzensoep
- Angináres Saláta - Artisjokken salade
- Gaspacho Andalusia - koude soep uit Andalusië
Pollo en cava - Kip in mousserende wijn
Pollo en cava
Kip in mousserende wijn
Ingrediënten:
400 gr kipfilet
2 eetl bloem
4 eetl olie
350 ml cava
2 theel citroensap
zout, peper en piment naar smaak
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Bestrooi deze met zout en peper en wentel het door de bloem. Verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom bruin. Vervolgens de cava, het citroensap en de piment toevoegen en het geheel nog 15 minuten laten sudderen.