Laatst gelezen
- Chirino Me Prassa - varkenslvees met prei
- Lachano Aspro - Witte kool salade
- Tyropita - kaaspasteitjes
- Ribollita
- Fonduta
- Trota alla Valdostana - forel
- Calamares a la Romana - Gefrituurde inktvis
- Pomodori al tonno
- Ezo Gelin - linzen met rijst en pasta
- Arancini di Riso e Ricotta - gefrituurde gevulde rijstballetjes
Camarones Al Ajillo - garnalen met knoflook en peper
Camarones Al Ajillo
garnalen met knoflook en peper
ingredientes:
ingrediënten:
500 gr tijgergarnalen of gamba's
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 eetl cognac
200 ml olijfolie
adorne:
garnering:
3 eetl gehakte peterselie
instrucciones de cocción:
bereiding:
Maak de garnelen schoon en verwijder het zwarte darmkanaal. Snijd de knoflook en de lomboks fijn. Verhit in een koekepan de olie en voeg de garnalen toe en besprenkel deze met de knoflook en de lomboks. Bak de garnalen 10 minuten en blus het af met de cognac. Bestrooi het met de peterselie en serveer
garnalen met knoflook en peper
ingredientes:
ingrediënten:
500 gr tijgergarnalen of gamba's
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 eetl cognac
200 ml olijfolie
adorne:
garnering:
3 eetl gehakte peterselie
instrucciones de cocción:
bereiding:
Maak de garnelen schoon en verwijder het zwarte darmkanaal. Snijd de knoflook en de lomboks fijn. Verhit in een koekepan de olie en voeg de garnalen toe en besprenkel deze met de knoflook en de lomboks. Bak de garnalen 10 minuten en blus het af met de cognac. Bestrooi het met de peterselie en serveer