Laatst gelezen
- Dügün çorbasi - bruiloftsoep
- Malfatti di ricotta
- Kotópoulo lemonáto - Kip met citroen
- Vitello alla senape - Kalfsvlees met mosterd
- Gemista - gevulde tomaten
- Risotto alla Milanese
- Vieiras Estofadas - Gestoofde mosselen
- Sjisj-kebap
- Moscari stifado - kalfsvlees met uien
- Aceitunas en escabeche - Gemarineerde olijven
Kisir - bulgur-tomatensalade
Kisir
bulgur-tomatensalade
bulgur-tomatensalade
Ingrediënten:
250 gr bulgur
2 eetl tomatensaus (sugo)
5 eetl olijfolie
1 citroen (sap)
1 rode spaanse peper
5 eetl peterselie
3 takjes munt
6 lente-uitjes
2 tomaten
zout naar smaak
Bereiding:
Hak de peterselie en de munt fijn. Snijd de tomaten in kleine partjes en de lente-uitjes in dunne reepjes. Week de bulgur in heet water totdat deze zacht geworden is en laat het daarna goed uitlekken. Meng de bulgur met overige ingrediënten en serveer.
250 gr bulgur
2 eetl tomatensaus (sugo)
5 eetl olijfolie
1 citroen (sap)
1 rode spaanse peper
5 eetl peterselie
3 takjes munt
6 lente-uitjes
2 tomaten
zout naar smaak
Bereiding:
Hak de peterselie en de munt fijn. Snijd de tomaten in kleine partjes en de lente-uitjes in dunne reepjes. Week de bulgur in heet water totdat deze zacht geworden is en laat het daarna goed uitlekken. Meng de bulgur met overige ingrediënten en serveer.