1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Pilpo Memule Wusagti Veria
paprika's gevuld met rijst
ingrediënten:
6 groene paprika's
250 gr rundergehakt
2 eetl water
4 theel tomatenpuree
peterselie
75 gr rijst
zout naar smaak
zwarte peper naar smaak
3 eetlepels olie
1 ui
1/2 theel suiker
1 ei
1 theel paprikapoeder
water

Bereiding;
Snijd de ui in plakken. Klop het ei op en hak de peterselie fijn. Snijd van de paparika's een kapje af en verwijder de zaadlijsten. Meng het gehakt met 1 theel tomatenpuree, de rijst, het zout, de peper en het water. Vul de paprika's met dit mengsel. Giet de olie in een pan en zet de paprika's erin. Leg op elke paprika een plakje ui. Meng de overige tomatenpuree met voldoende water, wat zout en de suiker en giet dit in de pan. De paprika's moeten bijna onder staan en laat dit zachtjes 60 minuten sudderen. Giet het kookvocht dan in een kom en meng hierdoor het ei en de paprikapoeder en giet dit weer terug in de pan. Laat het geheel nog zachtjes 10 minuten sudderen totdat de saus wat ingedikt is. serveer.

wie is online

We have 23 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2468351