Laatst gelezen
- Kabak Dolmasi - gevulde courgette
- Bruine bonensalade
- Sebzeli piring pilavi - Rijstschotel met krenten en noten
- Patlican Dolma - gevulde aubergines
- Kotópoulo lemonáto - Kip met citroen
- Mucver 1 - Courgettepannekoekjes
- Canederli
- Artisjokken met dipsausjes
- Koto soepa - Kippensoep
- Yogurtlu Patlican Salatasi - aubergine salade met yoghurt
Cevizli Havuç Salatasi - Wortel-walnotensalade
Cevizli Havuç Salatasi
Wortel-walnotensalade
Ingrediënten:
500 gr wortels
125 gr walnoten
3 eetl olijfolie
1 theel zwarte peper
1 theel paprikapoeder
2 theel komijn
zout naar smaak
3 teentjes knoflook
125 ml yoghurt
garnering:
2 eetl fijngehakte peterselie
Bereiding:
Rasp de wortels en hak de walnoten fijn. Verhit in een pan de olie en bak hierin de wortels voor 3 minuten. Voeg dan de walnoten, de zwarte peper, de komijn, het zout en de paprikapoeder toe en bak het geheel nog 2 minuten en laat het afkoelen. Pers de knoflook uit boven de yoghurt en meng de yoghurt door de afgekoelde groenten. Garneer het met peterselie
Wortel-walnotensalade
Ingrediënten:
500 gr wortels
125 gr walnoten
3 eetl olijfolie
1 theel zwarte peper
1 theel paprikapoeder
2 theel komijn
zout naar smaak
3 teentjes knoflook
125 ml yoghurt
garnering:
2 eetl fijngehakte peterselie
Bereiding:
Rasp de wortels en hak de walnoten fijn. Verhit in een pan de olie en bak hierin de wortels voor 3 minuten. Voeg dan de walnoten, de zwarte peper, de komijn, het zout en de paprikapoeder toe en bak het geheel nog 2 minuten en laat het afkoelen. Pers de knoflook uit boven de yoghurt en meng de yoghurt door de afgekoelde groenten. Garneer het met peterselie