1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Kiymali Cep Böregi
bladerdeeg rolletjes met gehakt
Ingrediënten:
500 gr rundergehakt
1 pakje bladerdeeg
bloem
2 sjalotten
1 rode lombok
3 teentjes knoflook
1 theel zout
1 eetl paprikapoeder
2 eetl tomatenpuree
2 eetl peterselie, gehakt
zout en peper naar smaak
2 eiwitten
olie

Bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook en de lombok fijn. Verhit in een koekepan 2 eetl olie en bak hierin het gehakt rul samen met de sjalotten, de lombok en de knoflook. Voeg dan de parikapoeder, de tomatenpuree en de peterselie toe. Vervolgens het zout en de peper toevoegen en nog 1 minuut bakken.
Bestrooi een aanrechtblad met bloem en laeg daar de bladerdeeg op. Snijd rechthoeken uit de plakjes en bestrijk deze met het geklopte eiwit. Verdeel het gehaktmengsel gelijkmatig over het bladerdeeg (niet te dik) en rol het bladerdeeg op. Verhit voldoende olie in een koekepan en bak/frituur de rolletjes goudbruin. Warm als koud erg lekker.

wie is online

We have 37 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2427206