1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Bademli Ekmek Ezmezi
(dip)broodsaus met amandelen
Benodigdheden:
400 gr witbrood
200 ml melk
200 gr amandelen
3 teentjes knoflook
1 theel zout
2 citroenen (sap)
225 ml olijfolie
zout en peper naar smaak
1/4 theel suiker
2 eetl gehakte citroenmelisse
2 eetl gehakte peterselie,

Bereiding:
Snijd de korsten van het brood en week deze in de melk. Wrijf of maal dit samen met de amandelen, de knoflook, het citroensap en het zout tot een pasta. Voeg vervolgens de olijfolie beetje bij beetje toe sament met de suiker en peper en zout. Schep dan de citroenmelisse en de peterselie erdoorheen.
Gebruik deze saus bij groenten.

wie is online

We have 270 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2465866