1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Yayla çorbasi
Anatolische soep met yoghurt
Ingrediënten:
2 eetl boter
2 uien
1000 ml kippebouillon
225 gr geweekte gort
1 theel zout
1/2 theel zwarte peper
225 ml yoghurt

garnering:
2 eetls gehakte peterselie
1 eetl gehakte verse munt

Bereiding:
Snijd de uien fijn. Verhit in een pan de boter en fruit hierin de uien goudgeel. Voeg dan de bouillon toe en als deze kookt voeg dan het zout, de peper en de gort toe en laat het geheel nog 45 minuten zachtjes koken totdat de gort gaar is. Meng dan de yoghurt door de soep en verhit deze nog een paar minuten tegen de kook aan. Server de soep en bestrooi het met de peterselie en de munt.

wie is online

We have 86 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2477248