1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Dügün çorbasi
bruiloftsoep
Benodigdheden:
1500 ml kippenbouillon
3 eetl boter
450 gr lamsgehakt
2 eetl bloem
1/2 ui
1 theel zout
1 theel zwarte peper
2 theel paprikapoeder
4 losgeklopte eidooiers
1 citroen (sap)
1/4 theel kaneel

Bereiding:
Breng de bouillon aan de kook. Verhit in een koekepan de boter en bak hierin het gehakt rul. Meng dit met het bloem en bak nog 2 minuten verder. Vervolgens het gehakt met de ui, het zout, de peper en de paprikapoeder bij de bouillon voegen en dit nog zachtjes 1.5 uur stoven. klop de eierdooiers met het citroensap op. Haal de uit uit de bouillon en roer het eiermengsel door de soep. Bestrooi met kaneel en serveer direct.

wie is online

We have 49 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2475112