1 2 3 4 5 6

Sponsored Links

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Karidali pilav
pilav met garnalen


Ingrediënten:
4 eetl boter 
500 gr grote garnalen 
1/4 theel zout 
2 uien 
2 teentjes knoflook 
4 tomaten 
2 eetl selderijblaadjes, gehakt 
1/8 theel saffraan 
1/2 theel jinten 
1/2 theel peper 
1/8 theel suiker 
250 gr rijst 
500 ml visbouillon, 

garnering:
schijfjes citroen 
peterselie, gehakt

Bereiding:
Snijd de knoflook en de uien fijn. Pel de tomaten en snijd deze in dunne plakjes. Verhit in een pan de boter en sauteer de garnalen voor 3 minuten. Schep uit de pan en bestrooi de garnalen met zout. Voeg de uien en de knoflook toe en bak deze 3 minuten. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en het geheel 25 minuten zachtjes laten sudderen totdat het vocht is opgenomen. Leg de garnalen er bovenop en laat het nog 15 minuten zachtjes sudderen. Garneer het met de citroen en de peterselie en serveer.

wie is online

We have 89 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda's Mediterrane Keuken

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: grieks.kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
2427249